Easy Film

Accept - eller finde løsningen?

Når du har et problem, uanset hvad det er, så man står over for de to muligheder for enten at acceptere tilstand, eller kamp for at finde en løsning. Nogle problemer er lette at løse - du er sulten, så du spiser og så videre. Andre problemer er vanskelige at løse, men værd at kæmpe for at løse - du er arbejdsløs, og der er dårlige job i det, de ønsker at arbejde, men vi fortsætter med at se og kæmpe.

Så er der det problem, der er i høj grad et spørgsmål om ens egen holdning. Ofte er disse problemer forbundet med selvværd. Det kan synes som et stort problem at være overvægtige; at have et mellemrum mellem fortænderne; Under ordblindhed M. M, men du kan vælge at acceptere sig selv med den holdning du har. Ignorer konventioner så godt.

Dårlig selvopfattelse

Personligt har jeg et problem med overdreven sveden. Den tilstand kaldes hyperhidrose og påvirker 1-3% af befolkningen, mænd såvel som kvinder. Enhver, der lider af hyperhidrosis har problemer med mange ting - offentlige taler; ryste hænder med folk; bære stramt tøj; rejse til varme lande; gå til gymnastik ... Der er så meget, der er vanskelig på grund af de herskende sociale normer, der siger, at sved er grov og beskidt.

Sidste forsøg på at løsningen før accept

Jeg har prøvet alle mulige produkter og medicin, og har for nylig erhvervet en Iontoforese som små elektriske impulser vil reducere sved produktion. Jeg har derfor stadig på udkig efter en løsning på mit problem, selv om jeg tror, ​​det er den sidste test før godkendelse.

4 Sep 2017